Portræt thomas rosenberg
Forfatter, psykolog og foredragsholder, Thomas Rosenberg. 

At sidde overfor en medarbejder, som skal opsiges, er noget af det sværeste, du skal håndtere som leder. 

Hvis du ovenikøbet står midt i besparelser, organisationsændringer og store forandringer, kan det være endnu sværere – især hvis du selv er usikker på din egen fremtid på arbejdspladsen.

- En af de ledelsesmæssige udfordringer i forbindelse med afskedigelser kan være at finde balancen mellem at være direkte, respektfuld og empatisk, og i dialogen at kunne rumme ubehaget og evne at være til stede, siger Thomas Rosenberg, som er psykolog og partner i HR7.

Webinar: Sådan gennemfører du en værdig fyringsrunde

Thomas Rosenberg sætter på et nyt seminar forkus på din rolle i forbindelse med afskedigelser, og hvordan du håndterer de svære situationer, du vil opleve. Webinaret er for dig, der er leder og medlem af HK Kommunal, og du vil bl.a. få redskaber til at gennemføre en ordentlig og værdig fyringsrunde, samtidig med at du passer på dig selv i processen.

Thomas Rosenberg vil også fortælle om, hvordan du som leder kan styrke din dømmekraft, arbejde med din egenomsorg og få indblik i grundlæggende opmærksomheder, der gør dig bedre til at håndtere svære samtaler – selv når det handler om afskedigelser.

Webinar den 27. september 2023 kl. 08.15-09.00
Se programmet, og tilmeld dig her