Når ledere trives, smitter det af på resten af organisationen. Men mange ledere står hver dag med komplekse og udfordrende problemstillinger.


Foredragsholder Jan Heiberg Johansen fortæller på et webinar, hvordan du som leder kan blive bedre til at passe på dig selv.

- Kender du det at stå med svære sager og dilemmaer i dit arbejde? Det gør de fleste. Alligevel overser vi ofte, hvor stort et krydspres det kan skabe for lederne, siger Jan Heiberg Johansen, som arbejder med ledelse og bl.a. har lavet flere analyser om lederes psykiske arbejdsmiljø.

- Ledere fortæller, at de kan opleve et krydspres mellem de rammer og forventninger, de oplever ’oppefra’, og de fagprofessionelle krav, de oplever fra kollegaer og medarbejdere. Hertil kommer de ofte høje krav og forventninger, lederne stiller til sig selv, siger Jan Heiberg Johansen.

Webinar: Få redskaberne til at vende krydspresset

Det er afgørende at vende krydspresset, så det i stedet bliver positivt og produktiv for dig som leder. Det kræver fokus på det psykiske arbejdsmiljø, og hvad der skal til for at skabe et mere motiverende og produktivt arbejdsmiljø både for dig som leder og for dine medarbejdere.

Som leder og medlem af HK Kommunal har du nu mulighed for at deltage i et gratis webinar, der bl.a. sætter fokus på lederes psykiske arbejdsmiljø, og hvordan du som leder kan blive bedre til at passe på dig selv. Du får konkrete redskaber til styrke trivsel og resultater i din ledelse med hjem.

Jan Heiberg Johansen er oplægsholder på webinaret, hvor bl.a. også næstformand i HK Kommunals chefbestyrelse, Jannie Wranér, og formand for det Nationale Lederråd for Ledende Lægesekretærer, Annette Lyngs Jensen, også deltager.

Webinar d. 9. november 2023 kl. 08.05-09.00.
Se programmet, og meld dig til her