HK.dk logo

23. februar 2015

For mig er valget nemt: Kim som ny LO-formand

Kim Simonsen er foreløbig den eneste af kandidaterne til formandsposten, som vil følge beslutningen på HK’s kongres om at undersøge, hvordan en ny hovedorganisations-struktur skal se ud.

Så er valgkampen startet. Ikke valgkampen til Folketinget, men kampen om formandsposten i LO. På DR var der i fredags et debatmøde mellem de indtil nu kendte kandidater. Harald Børsting falder for aldersgrænsen, og vi skal have en ny person på posten.

Tre har meldt deres kandidatur indtil nu: Kim Simonsen, Lizette Risgaard og Flemming Vinther. Alle tre gode og kompetente kandidater, men…
I HK har vi på vores seneste kongres besluttet, at den kommende LO-kongresperiode blandt andet skal bruges på at afdække, hvordan den kommende hovedorganisationsstruktur i Danmark skal se ud:
Skal vi skabe en ny hovedorganisation bestående af LO og FTF?
Skal vi forsøge at tænke AC ind?
Skal vi blot forøge samarbejdet mellem de nuværende tre hovedorganisationer?

 

Tro mod beslutningerne på HK's kongres
Vi har ikke svaret, men området skal afdækkes, så vi alle kan se den ideelle løsning fremadrettet.
Indtil videre er Kim den eneste af kandidaterne, der er klar i mælet. Vi skal undersøge problemerne, vi skal finde den optimale løsning, og afdækningen skal ske i den næste kongresperiode.
Så foreløbig er valget nemt for mig. Jeg er tro mod beslutningerne på HK’s kongres, og den eneste kandidat, der indtil videre bakker vores ønsker op, er Kim Simonsen.
Blandt andet derfor bakker jeg Kim Simonsen op.       

Politik Kongres 2013

Historik

Ole Kjær

Afdelingsformand

HK Sydjylland


Jeg skriver om det, der har betydning for vores medlemmers tilværelse og arbejdsliv. Især har jeg fokus på uddannelse, både i bred forstand og specifikt erhvervsskoler og akademier i Sydjylland. Jeg er også optaget af beskæftigelsespolitik. Jeg ser arbejde som noget, vi ikke kun gør for arbejdets og for pengenes skyld - men også fordi arbejde giver identitet.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Opdatér kommentar

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk