HK.dk logo

Christina Madsen Kristiansen

Formand | HK Privat Nordjylland

Jeg er valgt som formand for HK Privat Nordjylland. Jeg er uddannet kontorassistent med speciale i administration. Jeg er desuden akademimerkonom i økonomi- og resursestyring og diverse enkeltfag. Min erhvervserfaring  stammer fra  både det statslige, det kommunale og det private område. Her på bloggen vil du kunne læse om det, som jeg oplever optager medlemmerne – så giv gerne jeres besyv med.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk