HK.dk logo

07. juni 2015

En rød og en blå holdning til HK-medlemmernes dagsorden

Mandag i Sønderborg: Vær med til at udfordre Ellen Trane Nørby (V) og Benny Engelbrecht (S) på de områder, som HK’s medlemmer prioriterer højest i valgkampen.

 

Valgkampen til folketingets valget kører på fulde omdrejninger.
Alle kandidaterne knokler på for at få deres synspunkter frem, og måske er der også nogle, der justerer synspunkterne lidt, så de passer bedre til dagens temaer.

Spillet kender vi, det er såmænd ikke så forskelligt fra tidligere valg.
For os i HK er forskellen denne gang, at vi ved præcist, hvad vores medlemmer prioriterer, i hvert fald på det arbejdsmarkedspolitiske område.

Vi har spurgt rigtigt mange af vores medlemmer, hvad de synes, og top 5 er:
Dagpenge – jobskabelse – uddannelse – psykisk arbejdsmiljø – arbejdsvilkår (herunder social dumping).

 

To politikere - hvem bliver minister?
Vi har arrangeret et cafemøde mellem to markante medlemmer af folketinget, nemlig Ellen Trane Nørby fra Venstre og Benny Engelbrecht fra Socialdemokraterne.

Jeg tror, de begge vil være folketingsmedlemmer efter valget, og jeg tror også, at en af dem vil være minister i den kommende regering, men hvem?
Derfor er det spændende og relevant at høre, hvordan ”vores” emner - de emner HK prioriterer -  vægtes i en fremtidig regering. 

Vi har bedt HK`s forbundsformand Kim Simonsen om at være ordstyrer i debatten, som vil finde sted på Sønderborg Bibliotek den 8.juni klokken 19.00. Vi sørger for en øl eller vand, så stemmebåndene ikke tørrer ud. 

 

 

Arbejdsmarked Politik

Ole Kjær

Afdelingsformand

HK Sydjylland


Jeg skriver om det, der har betydning for vores medlemmers tilværelse og arbejdsliv. Især har jeg fokus på uddannelse, både i bred forstand og specifikt erhvervsskoler og akademier i Sydjylland. Jeg er også optaget af beskæftigelsespolitik. Jeg ser arbejde som noget, vi ikke kun gør for arbejdets og for pengenes skyld - men også fordi arbejde giver identitet.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Log ind som medlem