HK.dk logo

11. september 2017

HK Sydjylland bakker op om DANMARK for VELFÆRD. Naturligvis.

Velfærden er vigtigere end skattelettelser, og HK Sydjylland står sammen med store dele af dansk fagbevægelse om at forsvare det velfærdssamfund, som vi i fællesskab har bygget op.

Regeringens finanslovsforslag går den helt forkerte vej, og vi opfordrer HK’s medlemmer og alle andre danskere til at markere deres modstand ved at skrive under på http://www.danmarkforvelfaerd.dk/

Vis at du tilhører det flertal af danskerne, som vælger velfærd.

Hvis du er tillidsvalgt, kan du også tage til stormøde i Odense onsdag den 4.oktober, hvor tillidsvalgte fra hele Danmark mødes for at diskutere, hvad vi kan gøre for at undgå, at borgerlige kræfter lykkes med at nedbryde det Danmark, som tager hånd om de svageste grupper – det solidariske Danmark, som har udviklet vores Danske Model, Flexicuritysystemet – det Danmark, som store dele af Verden ser som et ideal.

Det er et fællesarrangement for tillidsvalgte for alle lønmodtagere i Danmark, både LO, FTF og AC deltager, og alle er enige om, at nu vil vi ikke finde os i flere nedskæringer i den offentlige service. Vi vil ikke acceptere, at vores sundhedssystem udhules – vi vil ikke finde os i, at uddannelsessystemet skal pålægges årlige besparelser i milliardklassen – vi synes, vores ældreomsorg er ved at nå et uacceptabelt bundniveau.

Med andre ord: NOK er NOK. Derfor støt op om DANMARK for VELFÆRD ved at skrive under på nettet, og er du tillidsvalgt så deltag i arrangementet i Odense.

I job Senior

Ole Kjær

Afdelingsformand

HK Sydjylland


Jeg skriver om det, der har betydning for vores medlemmers tilværelse og arbejdsliv. Især har jeg fokus på uddannelse, både i bred forstand og specifikt erhvervsskoler og akademier i Sydjylland. Jeg er også optaget af beskæftigelsespolitik. Jeg ser arbejde som noget, vi ikke kun gør for arbejdets og for pengenes skyld - men også fordi arbejde giver identitet.

Stop med at følge

  Følg denne blog via RSS-feed

Tidligere blogindlæg

Bloggere

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk