Der er sket rigtigt meget på de statslige arbejdspladser i det midt- og vestjyske i 2020.

 

Corona-pandemien, digitalisering, hjemmearbejde, fremtidens jobveje og OK21 er blot nogle af de emner, som Hans Christian Fløe tager op i video-beretningen.

 

Se video-beretningen, som den skriftlige beretning for HK Stat MidtVest endnu engang er skiftet ud med:

 

 

Fortæl, hvad du ønsker

Generalforsamlingen foregår onsdag 10. marts 2021 kl. 17.00.

 

På grund af Corona-pandemien kommer generalforsamlingen i år til at foregå virtuelt.

 

Når du har meldt dig til, får du et link, så du kan deltage i generalforsamlingen fra din computer – med mulighed at komme med input til, hvad HK Stat MidtVest skal sætte spot på i det kommende år.

 

Så slut dig til dine kolleger og få en hyggelig aften foran skærmen derhjemme, hvor det er dit og dine kollegers arbejdsliv på de statslige arbejdspladser, der er i fokus.

 

Meld dig til generalforsamlingen

 

De er på valg

Vær med til at afgøre, hvem der skal sidde i bestyrelsen for din lokale faglige sektor i HK.

 

På valg for to år er Hans Christian Fløe, formand for HK Stat MidtVest, der modtager genvalg.

 

På valg til bestyrelsen er desuden for to år Heidi Søgaard Madsen, Jane H. Krarup og Kim Kofoed Aalbæk. De modtager alle genvalg.

 

Der skal desuden for to år vælges en afløser for Egon Østergaard, der ikke modtager genvalg efter 14 år i bestyrelsen, og for Susanne Lunde Andersen (1 år), der træder ud på grund af jobskifte.

 

Der skal også vælges repræsentanter og suppleanter til afdelingens repræsentantskabsmøde 14. april 2021.

 

Der er ligeledes valg af delegerede og suppleanter til HK Stats kongres 9.-10. juni og til HK Danmarks Forbundskongres 28.-29. oktober 2021.

Artiklen er opdateret 28. januar 2021

Du får fagligt fællesskab

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.