Onsdag 3. marts 2021 kl. 16.30 holder HK Kommunal MidtVest generalforsamling, og alle medlemmer er inviteret. Se og hør formand Lene Buhl fortælle om det seneste år i HK Kommunal MidtVest som optakt til generalforsamlingen. Det handler både om Corona, om at blive dus med videomøder, om en helt ny uddannelse for lægesekretærer, om at huske at bruge sin tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant og meget andet:

 Meld dig til digital generalforsamling

Vær med, når din lokale, faglige sektor for første gang holder digital generalforsamling. Stil spørgsmål til beretningen herover og til bestyrelsens mundtlige beretning, som formand Lene Buhl holder på dagen. Hør, hvordan din lokale fagforening vil arbejde for dig i det kommende år. 

Vær også med til at vælge afdelingssektorformand og -næstformand og bestyrelsesmedlemmer. Der skal også vælges repræsentanter til HK MidtVests repræsentantskabsgeneralforsamling og delegerede til HK Danmarks kongres og HK's A-kasses delegeretmøde senere på året. 

Meld dig til digital generalforsamling lige her. Du får et link til møderummet og en trin-for-trin-vejledning efter tilmeldingsfristens udløb

 

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.