Det handler både om håndsprit, overenskomster, hjemmearbejde, arbejdsmiljø, Jobpatrulje og politisk påvirkning, når Marianne Køpke fortæller om året 2020 i HK MidtVest. Videoberetningen kommer som optakt til, at repræsentantskabet for HK MidtVest, øverste myndighed i den lokale fagforening, samles til generalforsamling. For første gang bliver generalforsamlingen afholdt digitalt. 

På repræsentantskabsgeneralforsamlingen aflægger afdelingsformand Marianne Køpke også en mundtlig beretning, hvor hun blandt andet kommer ind på projekter, der er i støbeskeen for det kommende år. Kontorchef Torben Dreyer vil fremlægge HK MidtVests regnskab for det sidste år, og så er der valg af afdelingsformand. Her genopstiller Marianne Køpke. 

Repræsentantskabet udgøres af medlemme fra de fire, faglige sektorer Pritvat, Stat, Kommunal og Handel i HK MidtVest. De er alle valgt på sektorernes generalforsamlinger i løbet af marts 2021. De modtager alle en indkaldelse til den digitale generalforsamling 14. april.

Se Marianne Køpkes videoberetning:

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.