2. september 2021 sætter John Harmsen fra Arbejdsglædeministeriet fokus på, hvordan vi får arbejdsglæden tilbage – NU – og hvordan vi holder motivationen oppe, også hvis der skulle komme en tredje Corona-bølge.

 

Det sker i webinaret ”Verdens bedste kollega vers. 2.0”, der tager fat om, hvordan vores arbejdsplads skal se ud i fremtiden. Skal vi arbejde hjemme? På kontoret? Eller en kombi? Og hvordan sikrer vi kollega-relationerne og den mentale sundhed?

 

Du melder dig til her 

 

Mød vores karrierevejleder

Du kan også møde vores karrierevejleder Hanne Lund-Nielsen online til en 45 minutters personlig sparring på dit arbejdsliv.

 

Karrieresnakken kan for eksempel handle om, hvordan du kan udvikle dig i dit job? Hvor du finder kurser, der passer til dig? Hvordan du kan få arbejdet til at betale? Og hvordan du kan begynde en rejse frem mod nye arbejdsområder?

 

Book en karrieresnak her

  

Bliv en god netværker

Du kan også lære at skabe et godt netværk.

 

Meld dig til webinaret ”Skab et godt netværk” og bliv klogere på: Hvad er et netværk? Hvad er MIT netværk? Hvordan får jeg et overblik over mit netværk? Hvad og hvordan gør jeg?

 

Du melder dig til her 

 

 

Kig på forbruget med Anne Glad

8. september 2021 kigger livsstilseksperten Anne Glad Wagner, kendt fra TV-programmet “Kender du typen?”, på danskernes forbrug under Corona-krisen og sammenligner det med sidste gang, vi trak i forbrugshåndbremsen.

 

Livsstilseksperten Anne Glad

 

Anne Glad kommer ind på, hvad det fortæller om danskerne, at der pludselig ikke er salg i klimaprodukterne længere – og, at sommerhusene for en gangs skyld går som varmt brød midt i en krisetid. Hun kommer også med et forsigtigt bud på det kommende forbrug og en vældig positiv ting, vi tager med os ud af krisen.

 

Arrangementet ”Coronaforbrug og kriseadfærd” foregår i Musikteatret Holstebro.

 

Du melder dig til her 

 

Bevar arbejdsglæden

16. september 2021 handler det om, hvordan du bevarer og skaber arbejdsglæde i en tid med hyppige forandringer, organisationsændringer, nye opgaver, nye kompetencer, nye chefer, nye kolleger med mere.

 

Arrangementet ”Jubii mandag morgen – trivsel og arbejdsglæde” bliver holdt i Fagforeningshuset i Skive, hvor vi spørger: Hvordan fastholder du den positive vinkel, og hvor vigtigt er det for dig?

 

Du melder dig til her

 

Bliv din egen bedste ven

28. september 2021 kan du blive din egen bedste ven, når pædagogisk psykologisk konsulent Anne-Mette Sohn Jensen giver dig redskaber til, hvordan du kan være mere nænsom overfor dig selv og lære at se faresignalerne ved og konsekvenserne af vores hurtige og effektive livsstil.

 

Arrangementet ”Bliv din egen bedste ven” foregår i HK-Huset i Holstebro.

 

Du melder dig til her

 

Kend dit kropssprog

5. oktober 2021 kan du blive opmærksom på, hvilke signaler vi sender med vores krop og på andres signaler.

 

Bevægelser, udstråling og udtryk er ofte mere sigende end ord. Skuespiller Brian Hansen tager fat i vores fordomme om os selv og andre og rusker op i vores forudindtagede holdninger til andre mennesker.

 

Arrangementet ”Kommunikation, kropssprog og humor” foregår i HK-Huset i Herning.

 

Du melder dig til her 

 

De nævnte arrangementer er blot et udpluk. Se mange flere tilbud på hk.dk/kalendermv

Artiklen er opdateret 10. august 2021

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.