Jubilarfesterne blev afviklet fredag 24. og søndag 26. september 2021 i HK-Huset i Herning, HK-Huset i Holstebro, Fagforeningshuset i Viborg og Fagforeningshuset i Skive.

 

Efter lidt mad og drikke holdt henholdsvis Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest, afdelingsformand Marianne Køpke, Lene Buhl, formand for HK Kommunal MidtVest, og Hans Christian Fløe, formand for HK Stat MidtVest, tale for jubilarerne.

 

- Det er snart tid til diplomer og jubilæumsgaver. Men inden da vil vi tage jer med på en rejse tilbage i tiden til henholdsvis 1945, 1960, 1970, 1980 og 1995, hvor I meldte jer ind i HK, fortalte de.


I tilbageblikket kom de blandt andet ind på: Nobelprisen i medicin går til Sir Alexander Fleming for den banebrydende opdagelse Penicillin (1945), John F. Kennedy annoncerer, at han stiller op som præsidentkandidat (1960), kommunalreformen bliver gennemført (1970), Vigdis Finnbogadottír fra Island bliver verdens første kvindelige, folkevalgte statsoverhoved (1980), og borearbejdet til tunnelen under Storebælt bliver afsluttet (1995). 

 

Talerne blev rundet af med et kig ind i, hvad der er fokus på i HK lige nu.

 

I alt har der i HK MidtVest i 2021 været 723 jubilarer. 

 

Jubilarerne, som deltog i festerne, var:

 

Herning:

25 år: Annelise Rønnow Buskbjerg Meldgaard, Dorte Dragsdal, Dorthe Kirk Henriksen, Helle Gitte Seidelin Christensen, Henrik Thanning Madsen, Kirsten Jensen, Klara Kirstine Madsen, Lene Østergaard, Lone Elkjær, Thevagnani Ravichandrarajan og Aase Sandfeld Pedersen.


40 år: Anne-Mette Paludan Muller, Birger Langelund Hamborg, Bjarne Andersen Græm, Dion Madsen, Dorthe Hou Karlsen, Ebba Bente Vibeke Nielsen, Frida Haugaard Jensen, Gitte Knakkergaard, Greta Engsig Simonsen, Grethe Nyholm Jensen, Hanne Gørtler Olesen, Hanne Hall Lauesen, Henny Bækgaard, Henry Nielsen, Jan Christensen, Jan Lindholt Mikkelsen, Jesper G. Jensen, Kirsten Bergløv, Liselotte Lisby Jørgensen, Majbritt Nilsson, Merete Hulke Melgaard og Palle Ivan Pedersen.


50 år: Alis Berg, Anna Marie P. Nielsen, Birgit Laura Madsen, Birgit Schøler Albertus, Christian R. S. Mølbach, Else Marie Breum Jensen, Ingrid J. Vanghøj Borbjerg, Jette Vejlø Nielsen, Marianne Jakobsen, Mette Marie Jensen, Michael Poulsen, Aase Wedel Pedersen og Bodil Pedersen.


60 år: Jørn Christensen og Lissi Nørgaard Kabel.

 

Holstebro:

25 år: Anja M. Jørgensen, Birthe Siig Gehrt, Carsten Højmose Thomsen, Karen Margrethe Bach Nielsen, Karen Marie Jensby, Karsten Hindkær, Lis Olesen og Tanja Martha Madsen.


40 år: Anne Dorte Nagskov Laursen, Annette Odgaard Grønkjær, Birgitte Breumlund, Bodil Villumsen Rosengreen, Dorte Agnete Lund Christiansen, Eva Rebbe, Gitte Malling Storper, Hanne Lundbye Pedersen, Helle Abrahamsen, Irene Hjøllund, Jette Agergaard Bjerrum, Joan Vestergaard, Johanne Galmstrup, Jonna Brogaard, Karin Gadegaard Jensen, Lone Friborg Teglborg, Lone Petersen, 
Margit Tvistholm, Meta Bang Trillingsgaard, Ruth Krog Madsen, Sonja Petersen og Ulla Lauridsen.


50 år: Annie Jacobsen, Anny Irene Jørgensen, Birthe Tang, Bodil Hald Knudsen, Gerda Fleng Johannsen, Inger Kirstine Pilgaard, Inger Mikkelsen, Jens Ole Jespersen, Karin L. Enevold Andersen, Lene Jensen og Lone Holstein Thomsen.


60 år: Knud Børge Haagh og Edel Bækby.


75 år: Inge Frølund Hansen.

 

Viborg:

25 år: Erna Grethe Stisen, Helle Stoholm Jensen, Jan Lindhardt Madsen, Jytte Hansen, Pia Amtrup Sørensen og Susanne Ørum Nielsen.


40 år: Anders Peter Lyngsø, Anne Marie Christiansen, Britta Sofie Vestergaard Ankersen, Bruno Frede Christiansen, Doris Skov, Hanne Lund Nielsen, Helle Trier Rasmussen, Joan Vestergaard, Kirsten Sørensen, Lars Hillerup, Lis Højfang Vinkler, Lone Stylsvig, Søren Høgh Thomsen, Tove Markvard Jensen, Vibeke Beier, Vibeke Bjerre Hansen og Lis Kvist.


50 år: Ann Marie Lund Jeppesen, Bjarne Heinrik Hougaard, Bodil Høgh Heitmann, Elle Hove Nielsen, Inge Andersen, Kirsten Espersen, Kristian Sloth, Marius Erik Kristensen, Mona Kjær, Mona Marie Olesen, Ulla Graugaard, Aase Eriksen og Karin Sjørring.


60 år: Tom Undith Simonsen og Tove Pedersen.

 

Skive:

25 år: Bente Søvsø Christensen, Charlotte Stilling, Hanne Balshøj Sørensen og Liselotte Peitersen.


40 år: Alfred O. Larsen, Bente Dahl Andersen, Birte K. Snedker, Hanne Jakobsen, Hanne Laustsen, Hanne Tinggaard, Hannelore Pedersen, Karen Marie Svane, Nina Pedersen, Per Nørgård Nielsen, Winie Ravn Vester og Palle Hougaard Nielsen.


50 år: Jens Chr. Andersen, Jytte Knudsen, Karen M. Sterring, Mona Søe Dissing, Niels Juul Mathiasen, Poul Olsen og Aase Dahl.

Artiklen er opdateret 27. september 2021