Susanne Sommerlund.

Susanne Sommerlund.

 

Susanne har været formand for HK Handel MidtVest siden marts 2015, hvor hun på generalforsamlingen blev valgt i stedet for den daværende formand Bent W. Mortensen.

 

Baggrunden for fratrædelsen er, at Susanne Sommerlund, der er 52 år, vil afsøge nye muligheder for sit fremtidige arbejdsliv.

 

- Susanne har været en aktiv formand for medlemmerne i HK Handel MidtVest, og hun har gjort en god indsats for medlemmer og tillidsvalgte. Vi ønsker Susanne held og lykke i hendes fremtidige karriere, lyder det fra Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest.

 

Der skal en proces i gang, der skal føre til valget af en ny formand.

Artiklen er opdateret 18. oktober 2021

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.