John Øllegaard, strategisk chef i Holbæk Kommune. Foto: Michael Drost-Hansen

Han er langt fra den nye dreng i klassen, men har siddet med om Chefbestyrelsens bord de seneste to år. Titlen som formand er dog stadig dugfrisk for John Øllegaard, som i april blev udpeget af sine kollegaer i Chefgruppens bestyrelse.

Hvem er han så, den nye formand?
- Jeg har tæt på 30 års ansvar for ledelse, hvor jeg gradvist er rykket tættere på den politiske ledelse. Mit første lederjob var i Rigspolitiet – langt fra politikerne. Herfra kom jeg til Trafikselskabet Movia, midt mellem det private og politikerne. Og nu er jeg så strategisk chef i Holbæk Kommune, meget tæt på politikerne, fortæller John Øllegaard, der har en mastergrad i offentlig ledelse. Og han fortsætter:

- Jeg er optaget af ledelse som fag med et særligt fokus på arbejdsmiljøet for både medarbejdere og ledere, fysisk som psykisk. Vi skal trives sammen og gøre en fælles indsats, for at lykkes med det.

Fire mærkesager for Chefbestyrelsen

John Øllegaard beskriver sin tilgang i ledelse som bottom-up.

- Det er både effektivt og sikrer ejerskab os alle, er min erfaring. Det er en måde at spille hinanden stærke på, og i min optik den bedste måde at opnå resultater på. Personligt er jeg rundet af lysten til at arbejde for fælles løsninger. Jeg tror på medarbejderne. De kan selv, har kompetencerne, viljen og motivationen. Jeg ser lederrollen som understøttende, retningsgivende og udviklende.

 

John Øllegaard fremhæver fire mærkesager, som Chefbestyrelsen vil arbejde for og med de kommende to år:

1. Arbejdsmiljø generelt – en forudsætning for både ledere og medarbejdere.
2. Presset på lederne – et fælles ansvar fra leder til politiker.
3. Nye arbejdsformer jf. forskningsprojektet og de mange erfaringer, der ikke må gå tabt.
4. Begavet udvikling i datadrevet ledelse i forhold til den teknologiske udvikling, hvor tempoet går eksponentielt op, mens offentlige investeringer på feltet går ned.

 
 

Læs John Øllegaards leder om trusler og vold

I det seneste nummer af Offentlig Ledelse skriver John Øllegaard om trusler og vold mod offentligt ansatte medarbejdere og ledere. Læs med her.