Har I gennemført nye initiativer og skabt stærke digitale løsninger, andre kan lære af? Så kan I nu indstille jeres projekt til årets digitaliseringspris. Illustration: Lars Andersen.


Når Digitaliseringsprisen løber af stablen d. 5. marts, er det for første gang med HK som partner. HK’ere i kommuner og regioner har nøgleroller i alle de værdiskabende digitaliseringsinitiativer, der bliver sat i gang i det offentlige. Derfor har du nu mulighed for at indstille det bedste, mest nyskabende, værdifulde eller innovative digitaliseringsprojekt i din kommune eller region.

Digitaliseringsprojekter skal hyldes

Formålet med Digitaliseringsprisen er at øge opmærksomheden på succesfulde og værdiskabende digitaliseringsinitiativer i den offentlige sektor og fejre de mange gode digitaliseringsinitiativer, der er gennemført i det forgangne år. Hvert år ses der flotte eksempler på offentlige arbejdspladser, som har sat ord bag handling og gjort gode ideer til virkelighed og leveret nogle stærke og værdiskabende digitale løsninger, som inspirerer andre til nye versioner og initiativer.

Du kan indstille dit projekt her inden d. 26. januar her.