Hvad lavede du før, du blev formand for HK Stat Sydjylland?

Da jeg blev valgt til formand for HK Stat Sydjylland, var jeg ansat ved Syd- og Sønderjyllands Politi. Der arbejdede jeg som HK’er og var gennem årene tilknyttet forskellige afdelinger, senest som administrativ sagsbehandler på nogle af journalkontorerne. I 2004 blev jeg valgt som tillidsrepræsentant, og i 2007 i forbindelse med politireformen blev jeg valgt som fællestillidsrepræsentant.

 

Hvorfor blev du fagligt aktiv?

Jeg har altid interesseret mig meget for mine medmenneskers velbefindende og er optaget af retfærdighed. Dertil har jeg en stor nysgerrighed og ønsker at forså mekanismerne bag ved beslutningerne. Tilbage i folkeskolen var jeg f.eks. også elevrådsformand.

Da først jeg blev tillidsrepræsentant, var interessen vakt for at nå tættere på maskinrummet i HK. Jeg vil gerne være med til at træffe beslutninger til medlemmernes fordel og påvirke tingene, hvor det er muligt.

 

Hvorfor vil du gerne fortsætte som formand for HK Stat Sydjylland?

Der er stadig mange ting, som jeg synes, vi kan forbedre i medlemmernes arbejdsliv, og det vil jeg gerne være med til at sætte på dagsordenen. Jeg brænder for at sætte fokus på HK’erne som faggruppe og på alle de værdier og faglige kompetencer, de bringer ind i arbejdsfællesskabet.

Noget af det vigtigste for mig er, at det ikke er HK’s medlemmer, der bliver valgt fra, når de svære tider kommer og der skal afskediges. Det er HK’s medlemmer, der skal vælges til, fordi de har netop de kompetencer, der skal til for, at arbejdspladsen fortsat kan fungere, når der bliver færre ressourcer til at løse opgaverne.

Derfor vil jeg fortsætte med at sætte fokus på kompetenceudvikling og også gerne være med til at give det lille skub, der skal til, for at vi får flere i gang med efter- og videreuddannelse.

Arbejdsmarkedet forandrer sig og besparelserne vælter ind over de statslige arbejdspladser. Tempoet er skruet i vejret og der forventes dag på dag, at medarbejderne leverer kvalitet i arbejdet med begrænset tid til rådighed. Arbejdsmiljøet er derfor en af de vigtigste grundsten på arbejdspladserne. Det gælder både det fysiske og det psykiske.

Det vil jeg fortsat sætte på dagsordenen.

Jeg værner om fællesskabet, og fællesskabet er vigtigere nu, end det har været i mange år. Det er vigtigt, at vi organiserer os. Jo flere vi er, jo større stemme taler vi med. Derfor er det vigtigt, at vores tillidsrepræsentanter og klubber er klædt på til at organisere kollegaerne ude på arbejdspladserne, og det vil jeg arbejde for, at vi bliver endnu bedre til at understøtte.

Det skal heller ikke være en hemmelighed, at jeg holder virkelig meget af mit job.

Når jeg skal tale medlemmernes sag, er det vigtigt, at jeg er klædt godt på. Den nemmeste måde at blive klædt på er i den direkte dialog med tillidsvalgte og medlemmer. Det trives jeg utroligt godt med.