For i starten af det nye år er du hermed inviteret til et medlemsmøde, hvor vi netop spørger dig og de øvrige medlemmer af HK Stat Midt: Hvad vil du gerne have med af fokusområder i det nye målprogram for HK Stat? Hvad skal vi arbejde med og henimod? Hvilken dagsorden er vigtig for dig?

Medlemsmøde: Hvad vil du gerne have med af fokusområder i det nye målprogram for HK Stat? Hvad skal vi arbejde med og henimod? Hvilken dagsorden er vigtig for dig?
Tilmeld dig mødet her: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292224832 (Vi sender mere info om program, når det er på plads) (Linket er udløbet pr 18/3 2021)

Tag med til mødet, der giver dig mulighed for at være med til at sætte de pejlemærker, som sektoren skal styre efter i de kommende år. Støt medlemsdemokratiet og brug din indflydelse på at være med til at skabe rammerne for stærkt fagforeningsarbejde, der kan mærkes helt ud på den enkelte arbejdsplads og hos det enkelte medlem.

I denne måde at gribe opgaven an på peger pilen den anden vej, end den plejer.

Her vender vi bøtten på hovedet og starter ude hos dig og de øvrige medlemmer. 
For normalt sender forbundet oplæg ud til målprogrammet, som medlemmerne så kan kommentere på. Her vender vi bøtten på hovedet og starter ude hos dig og de øvrige medlemmer. 
I kommer ganske enkelt tidligere med i en proces, der er mere nærværende og tættere på jeres hverdag.

Resultatet er en ny tilgang og proces, der for mig at se er alletiders mulighed for indflydelse og for at give sin mening til kende. Håber, du har lyst til at gribe den mulighed!

Sæt kryds i kalenderen, meld dig til på mitHK og gør dig dine første tanker. Så vender vi snart tilbage med et mere detaljeret program for mødet.

Vi glæder os til at se dig til målprogram-mødet – og ikke mindst til at få dine input med i arbejdet med det nye målprogram for HK Stat Midt. For dine input er vigtige for os og for det endelige målprogram.

>> Håber vi ses tirsdag den 14. januar 2020, kl. 16.30 – 18.30 i Mødecenter Fabrikken, Lumbyvej 17F, Odense (tryk for at tilmelde dig) (Linket er udløbet pr 18/3 2021)