Kære alle medlemmer af HK Privat Nordjylland

Endnu engang er året slutning kommet hurtigere end forventet, men året slutter denne gang ikke i skyggen af usikkerhed om nedlukning ligesom sidste år.

Desværre ser vi forsat ind i et år, som starter med at være præget af krig – og derfor et år vi ikke helt ved hvad bringer.

Igen i 2022 har HK været synlige i medierne, tv, radio og aviser og særlig meget her i slutningen af året. Lokalt har bestyrelsen forsøgt at være mere synlige i vores arbejde som bestyrelse – og det forsætter selvfølgelig i 2023.

Efter sommerferien har bestyrelsen forsat arbejdet med generalforsamlingen for 2023, ønsker og krav til OK 23, god fagforeningsledelse og hvordan vi omsætter politiske dagsordner i nærmiljøet. Vi har arbejdet med at synliggøre det vi laver i bestyrelsen og det vil vi forsætte med.

Vi har fastsat datoen for generalforsamlingen til den 22. marts 2023 og vi har lyttet til jeres ønsker om at gøre det på en ny måde.

Vi håber til at se jer – så tag en kollega under armen til hyggelig og forhåbentlig debatfyldt aften.

2023 er året hvor vi forhandler overenskomster. 2022 er brugt på at komme ud på arbejdspladser og ringe til medlemmer for at samle alle ønskerne ind. Kravene er givet videre og vi er klar til forhandlingerne.

Mål for 2023

Vores mål for 2023, ligesom mål for 2022, handler blandt andet om, at vi vil have flere med i fællesskabet, relationen til tillidsvalgte på arbejdspladserne og indsatsen for at indgå flere overenskomster.

Ring til formanden

Hvis du har spørgsmål, noget du undrer dig over eller noget du gerne vil have en snak om, så husk på at du til enhver tid altid er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 3364 1301 eller direkte til formanden på tlf. 2098 9191.
I kan med fordel følge siden her 
Christina Madsen Kristiansen, HK Privat Nordjylland | Facebook og se bestyrelsen på hjemmesiden her HK Privat Nordjylland - HK.

Julehilsen 2022

Mange jule- og nytårshilsner

Afdelingssektorbestyrelsen for HK Privat

Formand Christina Madsen Kristiansen
Næstformand Nina Møller Heidelbach, Alfa Laval Aalborg A/S
Lars Hedelund, HR Industries
Ina Bergen, Telenor A/S
Lone Lundgaard Jacobsen, FOKUS
Mette Licht, Aalborg Lufthavn 
Vivi Rindsig, Aalborg lufthavn
Pia Anita Qvist Degn, Tandlægerne Vestergade, Frederikshavn
Jens Olof Andersen, KMD Aalborg
Claus Gade Hansen, BUPL
Henrik Røn Pedersen, Nordjyske
Martin Sørensen, FALCK
HK Ungdom Martin Nymann, ATP