De 5 formænd i HK Privats overenskomstgrupper

De 5 formænd for HK Privats overenskomstgrupper. Fra venstre: Jens Søndergaard, Grafisk, Mette Julie Theilsborg, Organisationer, Bonnie Blirup, Sundhed, Nina Heidelbach, Industri og Claus Rostgaard, Service. Foto: Carsten Bundgaard.

Nye formænd i overenskomstgrupperne Industri og Organisationer og mange nye ansigter i bestyrelserne i de 5 overenskomstgrupper. Det var resultatet, da HK Privats 5 overenskomstgrupper havde overstået deres første ordinære landsmøder.

I Industri blev Nina Heidelbach fra Alfa Laval i Nordjylland ny formand. I Organisationer har Mette Julie Theilsborg fra 3F overtaget formandsstolen efter Gitte Geertsen, som dagen før blev valgt til ny næstformand i HK Privat.

Her kan du læse mere om, hvad der skete i de 5 grupper:

Organisationer: Overenskomstgruppen får ny formand

Service: Formanden genvalgt

Sundhed: - Det vigtigste for os nu er fremtiden

Grafisk: Efter corona: Det faglige arbejde skal op i gear

Industri: Ny bestyrelse valgt