HK.dk logo
D2292224678

TILBAGE TIL KALENDER

Microsoft Azure Integration and Security (70101)

Online

30. december 2023

På dette kursus lærer du at opsætte og administrere lidt mere avancerede Microsoft Azure cloud-løsninger.

Se hele beskrivelsen

Tidspunkt: Online
Status Ledige pladser
Kursusnummer: 0795-19-03
Adresse: Online


Cloud-løsninger har været i stor vækst i flere år, fordi de øger fleksibiliteten og fx gør det muligt for virksomheder kortvarigt at hente ekstra serverkapacitet til fx webapplikationer uden, at udgifterne stiger i nært samme omfang som hvis du skulle implementere samme løsning i dit eget datacenter. Derudover har cloud-løsninger den fordel, at I kan flytte fokus væk fra grundlæggende drift og opgradering af servere og i stedet bruger kræfterne der, hvor I skaber konkret, lokal værdi.

Indhold

Dette videokursus gennemgår mange af emnerne, som en Microsoft Azure Administrator har behov for at vide noget om. Kurset er ikke direkte målrettet nogen Microsoft eksamen, men vil til en vis grad kunne anvendes som forberedelse til følgende Microsoft eksamen: Exam AZ-103: Microsoft Azure Administrator.

Kurset er opdelt i en række overordnede emner. De overordnede emner bliver præsenteret gennem en række moduler inden for hvert emne. Der vil være fra 3 til 5 moduler pr. emne.
Nogle af emnerne har et vist overlap med emner fra 70100-kurset, men på dette kursus gennemgår vi det lidt mere detaljeret.

Følgende emner bliver gennemgået:

1. Migrate Servers to Azure (4 moduler)
2. Implement and Manage Application Services (5 moduler)
3. Implement Advanced Virtual Networking (3 moduler)
4. Secure Identities (3 moduler)

Ved at følge dette kursus og ved at udføre de planlagte øvelser vil du være godt på vej til at kunne arbejde som Azure Administrator med de grundlæggende ting.

Underviser
Underviser på kurset er Michael Rytoft Hansen, der arbejder som certificeret Microsoft-underviser og konsulent inden for Windows klient og Server, Office 365 samt Azure.

Tidsforbrug
Kurserne er bygget op på baggrund af 4 endagskurser. Nogle af modulerne kan være af lidt længere varighed.
Kurset benytter en Trial udgave af Microsoft Azure, som har en gyldighedsperiode på 30 dage, og det er derfor en fordel, hvis man har mulighed for at gennemføre kurset inden for den periode.
Du skal oprette en Microsoft konto til brug for registrering af en Microsoft Azure Trial Subscription. Du skal ligeledes bruge et kreditkort ved registreringen, men der vil ikke blive trukket noget beløb på kortet.

Videoundervisningen foregår på dansk, men de tilhørende PowerPoints, øvelser, links til yderligere materiale er på engelsk.
Det vil ikke være muligt at lave øvelser til alle emner, der omtales, idet det ikke er praktisk muligt at oprette et sådant øvelsesmiljø. Til de emner, hvor det giver mening, vil der være øvelsesmanualer der kan anvendes.
Da Microsoft ændrer på Microsoft Azure løbende, kan der være emner, der bliver gennemgået, som enten ser anderledes ud, end det der er vist, eller helt forsvinder. Det er en del af den dynamik der er omkring Microsoft Azure, og som det er umuligt at tage højde for.

Kursusbevis
Når du har gennemført forløbet, har du mulighed for at få et kursusbevis.

Målgruppe

Kurset er målrettet IT-administratorer, som står for opsætning af virksomhedens IT-udstyr og software-løsninger. Kurset kræver ikke programmerings-erfaring, men det er en fordel, hvis du har indsigt i opsætning af virtuelle maskiner og netværk.

Vejledning

Tilmelding
Når du har tilmeldt dig på MitHK, får du inden for kort tid en mail fra kursusafdelingen@hk.dk med diverse praktiske informationer, så du kan komme i gang.

Sådan får du hjælp

  • Har du ikke modtaget din tilmeldingsnøgle, eller giver tilmeldingsnøglen ikke adgang til det ønskede kursus, skal du kontakte HK’s kursusafdeling: kursusafdelingen@hk.dk, 3330 4200.

  • Har du spørgsmål om det faglige indhold på et kursus, du deltager i, skal du bruge forummet på det pågældende kursus

Arrangør

SAMDATA\HK
Weidekampsgade 8
0900   København C

Besked fra hjemmesiden...

Besked fra hjemmesiden...

Vil du afskrive dig fra venteliste på følgende kursus?

Microsoft Azure Integration and Security (70101)

   

Vil du framelde dig følgende kursus?

Microsoft Azure Integration and Security (70101)

   

Mine oplysninger

Annuller tilmelding

Du er ikke medlem

Du skal være medlem for at tilmelde dig dette kursus.

Er du allerede medlem

rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Morbi commodo, ipsum sed pharetra gravida, orci magna rhon

Bliv medlem

hvis ikke du er medlem af HK, kan du blive medlem her

Bliv medlem

Du kan desværre ikke deltage i dette kursus

Begrundelse... aculis diam a nisi accumsan viverra. Duis sed tellus et tortor vestibulum gravida. Praesent elementum elit at tellus. Curabitur metus ipsum.

Log ind som medlem