Skal HK Kommunal Sjælland følge Andreas Bos idé og markedsføre sig med en brandingplade med Poul Dissing, Thomas Helmig og George Michael som sangere? Og skal formand Michael Rosenberg skifte til en karriere som backup for Chief 1?

Svaret på begge spørgsmål vil nok være nej, men de var blandt de mange grin, som deltagerne fik, da komikeren Andreas Bo og musikeren Chief 1 var på scenen til den store fællesskabsfest. Formand Michael Rosenberg satte rammen for festen:

- Ansatte i den offentlige sektor er hverdagens helte, men en helt er ingenting uden et sundt og sikkert arbejdsmiljø. Pandemien har lært os, at fællesskab og kolleger er vigtigt for vores trivsel, sagde Michael blandt andet, inden han lovede, at det ikke ville være ham selv, men Andreas Bo og Chief 1, der stod for underholdningen.

Det kunne Michael dog ikke helt overholde, for under sangen ’Engel’ af bandet Rockers By Choice lokkede Chief 1 Michael til at assistere sig med sin blideste telefonstemme. Ikke et øje var tørt.

Michael Rosenberg og Chief 1

Underholdning i en alvorlig ramme

Formålet med festen var at fejre, dels at OK21 er i hus, men også at sætte fokus på arbejdsmiljøet. Derfor var det heller ikke tilfældigt, at festen blev afholdt d. 28. april på Den internationale arbejdsmiljødag.

- I bestyrelsen vil vi gerne sætte fokus på det psykiske arbejdsmiljø i disse coronatider, hvor en stor del af det forgange år har været præget af hjemmearbejde for mange offentligt ansatte, siger Michael.

Andreas Bo underholder til HK Kommunal Sjællands fællesskabsfest

Vi stiller skarpt på psykisk arbejdsmiljø

I den kommende tid afholder HK Kommunal Sjælland en række virtuelle arrangementer, der har fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

- Det er vigtigt for bestyrelsen og jeg at sætte fokus på trivslen i disse tider med hjemmearbejde. Vi ved, at mange føler sig isoleret, og vi får et stigende antal henvendelser fra medlemmer, som ikke trives. Det vil vi gerne sætte på dagsordenen, både med fællesskabsfesten og med en række arrangementer om trivsel i den kommende tid, slutter Michael Rosenberg.

  • 26. maj kl. 16.30 - 17.30: John Harmsen sætter med et glimt i øjet fokus på ’Verdens værste kollega’.
  • 2. juni kl. 16.30 - 17.30: René Oehlenschlæger lærer dig at dyrke dine styrker og håndtere dine svagheder.
  • 22. juni kl. 16.30 - 17.30: Storm Stensgaard sætter fokus på, hvordan vi holder håbet og humøret højt, mens vi holder stressniveauet nede, og ikke mindst hvordan vi kommer sundt igennem krisen.