Det var igen i år et stærkt felt af tandklinikassistentelever og deres arbejdspladser, som var indstillet til Årets elev og elevplads. Nu er de 2 vindere fundet.

Årets elev – Simone Carstensen

Tune Tandlægen

Årets elev blev Simone Carstensen. Hun arbejder hos Tune Tandlægen ved tandlæge Nicole Nielsen, som indstillede hende til prisen med disse ord:

'Simone skal vinde, fordi hun er den bedste elev, man kan tænke sig. Simone er altid glad og bidrager hver dag til det gode arbejdsmiljø med sin positive fremtoning. Hun er dygtig i sit arbejde, fordi hun brænder for sit fag. Hun ønsker altid at lære mere, så hun kan blive den bedste. Hun er initiativrig og proaktiv og i den grad en teamplayer og bidrager også med egne idéer til en bedre arbejdsgang på klinikken. Hun er fantastisk i arbejdet med mennesker og kan snakke med alle, og hun sætter en ære i at yde den bedste service. Ud over dette kører hun hver dag fra Nykøbing Falster til Tune for at passe sit arbejde, hvilket jo næsten i sig selv berettiger til prisen. Når man først møder en elev som Simone, gælder det om at holde fast på hende, hvorfor jeg også har valgt at fastansætte hende, når hun bliver udlært til sommer. Simone er bare den bedste :-).'

Årets elevplads – Sorø Tandklinik

Sorø Tandklinik

Årets elevplads blev Sorø Tandklinik. Det var klinikassistenteleven Michelle Kjær, der indstillede sin elevplads med disse ord:

'Målet er for os at have det godt, både os ansatte og vores patienter skal have det godt.

Dette er Sorø Tandkliniks motto. En arbejdsplads med varme, høj faglighed og fællesskab.

En omgangstone, hvor der er respekt kollegaer imellem. Det gælder både tandlæger, tandplejer og klinikassistenter. Som elev bliver du taget supergodt imod, og føler at man hører til med det samme.

Man bliver udfordret fagligt, og har man brug for en hjælpende hånd, er kollegaer altid til rådighed med super læring og erfaring. Sorø Tandklinik er et fantastisk sted.'

Læs mere om priserne og se de tidligere vindere