Tillidsrepræsentanter laver gruppearbejde

Tillidsrepræsentanter engageret gruppearbejde. 

I en tid præget af besparelser, ny teknologi og stigende krav fra brugere og borgere er det mere vigtigt end nogensinde, at tillidsrepræsentanten (TR) står stærkt på arbejdspladsen.

Derfor var 136 TR’ere samlet til to-dages konference i Glostrup. Målet? At ruste TR til at møde fremtidens udfordringer og styrke deres indflydelse.

Heldigvis er TR-rollen populær og på mange arbejdspladser har der været kampvalg om posten. Det betyder, at HK Kommunal Sjælland har mange dedikerede TR’ere, og det kom også til udtryk både ved deltagelse og engagement til konferencen. Der blev flittigt debatteret og delt input igennem de to dage.
 

OK24: Største krav er løn

Konferencen bød både på workshops og oplæg om organisering, trivsel og arbejdsvilkår. Der blev også orienteret om de forestående forhandlinger af OK24 og de igangværende forhandlinger af treparten om lønløft.

- Det største krav til OK24 er løn, løn, løn – og det tager vi meget, meget alvorligt, sagde Lene Roed, formand for HK Kommunal.

Følg med i OK24 her

3000 medlemmer kom med deres input i OK24-kampagneugerne, og det giver HK Kommunal en solid ballast til forhandlingerne.

Lene Roed fortalte også om treparten om lønløft, hvor hun er med i forhandlingsudvalget. Treparten skulle være forhandlet færdig ultimo oktober, men er endnu ikke klar.

Læs mere om treparten her 

Lene Roed holder oplæg til TR-konferencen

Lene Roed fortæller her om OK24 og treparten om lønløftet.