En konkret udløber af Projektet ”Biblioteker i bevægelse” bliver nu sat i værk.

D. 24. og 25. november kl 9-12 afholdes to online-seminarer – og du kan tilmelde dig nu. Tilmeldingsfristen er 19. november.

De to seminarer, som afholdes af Seismonaut, har to overordnede formål. 

Et er at få spredt den viden og de værktøjer, som projektet har afstedkommet blandt biblioteksmedarbejdere landet over. 

Det andet er at fortsætte samtalen om de kompetencebehov på landet folkebiblioteker, som projektet har undersøgt. Seminarets program vil derfor bestå af en blanding af præsentationer, øvelser og samtale/debat, så vi sammen kan føre projektet videre og fortsætte bevægelsen.

Projektet ”Biblioteker i bevægelse” er søsat af KL, HK Kommunal og Forbundet Kultur og Information i regi af Fremfærd Bruger, og formålet er at kaste nyt lys over folkebibliotekernes aktuelle kompetencebehov samt at bidrage til at konkretisere, hvordan folkebibliotekerne kan tackle de muligheder, forventninger og behov, bibliotekerne møder fra borgere, forvaltning, samarbejdspartnere og øvrige interessenter.