Forud for en kommende valgkamp er den offentlige sektor allerede til stor debat i samfundet. Derfor sætter Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) fra uge 38 en kampagne i gang, der skal synliggøre offentligt ansattes arbejde og spørge politikerne fra alle partier om, hvem der skal undværes i den offentlige sektor, hvis ikke der investeres i vores velfærd.

Vil du være med til at råbe politikerne op?

FH vil med kampagnen vise, hvilke opgaver offentligt ansatte har, og hvilken betydning det har for borgerne. Derfor er der brug for indspark fra alle, som arbejder i den offentlige sektor – eller som har berøring med den offentlige sektor. Det kan være dig, der hjælper borgerne i sundhedsvæsenet, i beskæftigelsen, på bibliotekerne, i borgerservice, skolerne og meget meget mere.

På mandag holder FH et digitalt møde, som du kan deltage i, hvis du vil høre mere om kampagnen.
Alle kan deltage – også selvom du ikke før har været fagpolitisk aktiv.

Hvornår: Mandag den 19. september kl. 19.00.
Hvor: Vær med på erdetmig.dk, hvor der livestreames med chat

Program

  • Hør historier fra hverdagen fra andre offentligt ansatte
  • Ekspertoplæg: Forstå hvad der er på spil for velfærden
  • Hør hvordan du kan være med og støtte – vi lancerer kampagnen i hele Danmark dagen efter, tirsdag den 20. september kl. 12.

Se mere om kampagnen på erdetmig.dk